Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Θέλετε να βρείτε εύκολα πελάτες ;

social media marketing

Μήπως δεν διαθέτετε πολλά λεφτά για διαφήμιση;my space logo
Ή μήπως θέλετε να αυξήσετε την απήχηση της διαφήμισής σας;
Σας ενδιαφέρει η δημιουργία του καλού ονόματος της επιχείρησης σας;
google plus logoΑν απαντήσατε ναι και στις τρεις ερωτήσεις τότε χρειάζεστε σίγουρα τα social media. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους (μόνον φυσικά αν γνωρίζετε τα «μυστικά»).

 Για παράδειγμα στο facebook μόνο, κατά μέσο όρο ο κάθε άνθρωπος έχει 200 φίλους. Εμείς ας υποθέσουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει 100 φίλους και ο κάθε ένας από αυτούς τους φίλους έχει 100 φίλους. Αυτοί με την σειρά τους ας πούμε ότι έχουν 50 άλλους φίλους ο καθένας. Έτσι αν κάνουμε τον πολλαπλασιασμό θα βρούμε ότι 100*100*50 = 500.000! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έρθουμε σε επαφή άμεσα με 500.000 ανθρώπους. Όπως διαφήμιζε και το linkedin: «Το δίκτυό σας είναι μεγαλύτερο απ’όσο φαντάζεστε». Οπότε εκμεταλλευτείτε το άμεσα.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούν να βοηθήσουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης.
Σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει. Και αναφέρομαι στις άμεσες πωλήσεις. Τα social media όμως θα σας βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση να βρείτε νέους πελάτες. Θα σας βοηθήσουν να σας μάθουν πολλοί άνθρωποι και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρείτε νέους πελάτες.Πριν από κάθε πώληση χρειάζεται σε κάποιο βαθμό να εμπιστεύεστε τον πωλητή ή την επιχείρηση που αντιπροσωπεύει.
Πιθανά θα συμφωνήσετε ότι θα αγοράζατε κάτι πιο εύκολα από κάποιον που τον γνωρίζετε παρά από κάποιον που τον βλέπετε πρώτη φορά.
you tube logo
Τα social media είναι η ευκαιρία να το καταφέρετε. Μπορείτε να επιτρέψετε στους πιθανούς πελάτες να σας γνωρίσουν.
facebook logoΚάποιος που χρησιμοποιεί το Facebook για παράδειγμα, συνήθως δεν το κάνει για να αγοράσει προϊόντα. Εσείς όμως ως καλός marketeer μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί ως μέσο προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών σας.
Εμείς ασχολούμαστε με 5 μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως επί το πλείστον. Αυτά είναι το facebook, το Twitter, το Youtube, το google+ και το linkedin. Σας δημιουργούμε προφίλ στο καθένα από αυτά, εφόσον δεν έχετε, και στην συνέχεια τα διαχειριζόμαστε καθημερινά. Δημοσιεύουμε για εσάς, βρίσκουμε φίλους, followers κλπ, φτιάχνουμε τις σελίδες σας και βίντεο και όλα αυτά με λίγα χρήματα κάθε μήνα. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη προς την επιχείρησή σας ή θέλετε περισσότερους πελάτες τότε πατήστε εδώ για να τα πούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου